Recenze

Recenze: Oriflame krém na ruce

19. ledna 2013 v 14:48 | Haaanííík-Batty Lady
Dnes jsem si pro vás připravila recenzi o krému na ruce od značky Oriflame → fruit cocktail hand creme. Dostala jsem ho na vánoce od Míši, ještě s lakem na nehty a toaletní vodou. O nich ale recenze třeba někdy později.

Recenze: Essence - Štětec na pudr powder brush

4. ledna 2013 v 10:19 | Haaanííík-Batty Lady
Skoro po týdnu je tu další recenze. Dnes to bude na štětec na pudr od značky Essence.
Možná že si někdo vzpomíná na jeden článek, který se týkal jestli používám na pudr labutěnku nebo štěteček. Psala jsem že labutěnku, štěteček mi není pohodlný a připadá mi že pudr tak poté na tváři vůbec nemám.
Nic méně jsem to hned nevzdala a poctivě jsem se štětečkem dál "pracovala".

Recenze: Rimmel London řasenka: Extra super lash

29. prosince 2012 v 13:32 | Haaanííík-Batty Lady
Tuto řasenku jsem dostala od mamky k vánocům. Už ze začátku jsem byla ráda že má takový kartáček, protože mám takové kartáčky ráda. Nemám ráda takové ty plastové a hodně uzké. Teď už ale k samotné recenzi.


Recenze: Essence make-up - Soft touch mousse

23. prosince 2012 v 16:43 | Haaanííík-Batty Lady
Od značky Essence mám spoustu výrobků a vždycky tam byla docela spokojenost. S make-upama jsem si ale nebyla jistá a říkala jsem si, že bych si make-up od této značky prostě nekoupila.
Ale najednou jsem začala po různých stránkách stále na jeden make-up narážet a číst spoustu kladných vět. Proto jsem si řekla že ho vyzkouším a uvidím.

Recenze: Amica suchý šampón

16. prosince 2012 v 13:37 | Haaanííík-Batty Lady
V této další recenzi se zmíním o Amica suchém šampónu, který vlastním už hodně dlouhou dobu, proto jsem se konečně dokopala k tomu, napsat vám na tento suchý šampón recenzi.

Recenze: Essence - Lesk na rty

5. prosince 2012 v 15:00 | Haaanííík-Batty Lady
V dnešní recenzi se zmíňím o lesku na rty, konkrétně XXXL Shine lipgloss od značky Essence. Viděla jsem, že docela hodně lidí ho používá, já mám dva a už docela dlouho. A jaké jsou mé zkušenosti?

Recenze: Řasenka Oriflame beauty power curl mascara

25. listopadu 2012 v 13:55 | Haaanííík-Batty Lady
Tuto řasenku jsem dostala od kamarádky. Když jsem viděla její kartáček, nadšená jsem nebyla. Tyto kartáčky jsem nikdy nevyhledávala, vždycky jsem se jim spíše vyhýbala, mám ráda hodně velké a objemné kartáčky.
Ale bylo to pro mě zase něco jiného a těšila jsem se, až ji vyzkouším.

Recenze: Nivea Soft - Svěží hydratační krém

14. listopadu 2012 v 20:44 | Haaanííík-Batty Lady
Nivea Soft je hydratační krém na tvář, tělo a ruce. Krém obsahuje vitamín E i jojobový olej a chrání pokožku.

Recenze: Biosil plus

18. října 2012 v 17:46 | Haaanííík-Batty Lady
Dnes už zná Biosil plus snad každý protože se o něm hodně píše.
Biosil už znám dlouho a užívala jsem ho po dobu co by se měl užívat a proto jsem se rozhodla, že o něm napíšu recenzi.
Že jsi o Biosilu ještě neslyšela?

Recenze: Balea pěna na holení-Rasier Schaum mit Aloe Vera

11. října 2012 v 17:12 | Haaanííík-Batty Lady
Pěn na holení je opravdu spousta. Některé dívky při jejich koupi neví po které sáhnout a když už si nějakou koupí, nemusí jim vyhovovat. Pro dívky které mají citlivou pokožku je právě tato pěna která je pro tuto pokožku určena.
V této recenzi se zaměřím na pěnu na holení od značky Balea: Rasier Schaum mit Aloe Vera

Recenze: Tea Tree oil Australian BodyCare

7. října 2012 v 19:32 | Haaanííík-Batty Lady
Tentokrát jsem se rozhodla udělat recenzi o olejíčku Tea Tree.
Že jsi o něm ještě neslyšela? Tak to je nejvyšší čas se sním seznámit :)

Recenze : Řasenka - Essence Get Big Lashes

28. září 2012 v 13:10 | Haaanííík-Batty Lady
V této recenzi vám představím řasenku od Essence - Get Big Lashes Volume Curl kterou už používám hodně dlouho a jsem sní nadmíru spokojená.

Recenze: Balea hydratační kúra na suché a opotřebené vlasy s meruňkou a mlékem

16. září 2012 v 12:27 | Haaanííík-Batty Lady
V této recenzi se zaměřím na další masku od značky Balea. Tentokrát ale na vlasy, konkrétně Balea hydratační kúra na suché a opotřebené vlasy s meruňkou a mlékem

Recenze: Essence - Linky na oči ve fixu

27. srpna 2012 v 9:38 | Haaanííík-Batty Lady
Dnes vám představím linky ve fixu od Essence - Eyeliner pen.



Recenze: Schwarzkopf-Schauma Šampon Cream & Oil

22. srpna 2012 v 12:53 | Haaanííík-Batty Lady
V této recenzi se zaměřím na šampon pro lámavé vlasy se sklonem k třepení.
Tento šampon už používám asi tak dva měsíce a protože optimálních výsledků se má dosáhnout pravidelným používáním, myslím, že 2 měsíce už je vhodná doba napsat na tento výrobek recenzi. Všimla jsem si, že už několik dní běží na tento šampon i reklama v televizi.

Recenze: BB Cream - Garnier

12. srpna 2012 v 22:18 | Haaanííík-Batty Lady
Tento BB Cream od Garnieru zná už asi každý. Ale pro ty co ho ještě neznají nebo si ho ještě nekoupili si řekneme pár informací o tomto BB Creamu.


Recenze: Pudr od Miss Sporty

2. srpna 2012 v 20:01 | Haaanííík-Batty Lady
Tentokrát jsem se rozhodla udělat recenzi na pudr od Miss sporty který už používám dost dlouhou dobu a nemůžu si ho vynachválit - Miss Sporty - So Matte Perfect Stay


Recenze: Balea čistící pleťová maska(s bílým jílem a zinkem)

22. července 2012 v 14:51 | Haaanííík-Batty Lady
Jak už asi hodně z vás ví, že značku Baleu nemám ráda... Ne že by výrobky nebyli kvalitní nebo tak, ale z důvodu, že je o téhle značce hodně známé, že testuje na zvířatech. Ale když jsem se koukla na jednu stránku kolik značek je testováno, nekupovali by jsme si prakticky žádnou kosmetiku :/
Proto i když nerada jsem si od této značky začala kosmetiku kupovat, protože aniž bych o tom věděla, mám doma určitě i nějakou kosmetiku, která je bohužel také testována na zvířatech, ale myslím si že nejsem jediná co? :/
I když je tam napsáno dermatologicky testováno - Jasně že tam nenapíšou testováno na zvířatech...

A teď už k té recenzi.

Recenze: ALPA Francovka

13. července 2012 v 10:06 | Haaanííík-Batty Lady
Tentokrát jsem se rozhodla udělat recenzi o Alpě Francovce.
Možná si řekneš proč zrovna Francovka. Ale zrovna ta dokáže mnoho ;)

Recenze: Schwarzkopf -Schauma > Bezoplachová péče ve spreji

28. června 2012 v 12:21 | Haaanííík-Batty Lady
Rozhodla jsem se udělat recenzi na sprej na vlasy který jsem si koupila před měsícem.
 
 

Reklama
Příběh podle skutečné události:
Love story in Egypt

Jakékoliv kopírování zakázáno!